Tarih: 26.04.2024 16:58

Olgunlar Tohumculuk ve Turizm Ailesi, Müdür Tosun'u Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

   Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Adıyaman Ziraat Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kuruluşunda tohum ve malzeme yardımlarıyla destek olan, depremde hayatını kaybeden hayırsever Ferhat Olgun için rahmet diledi.

 

Müdür Tosun ayrıca, Mimar Sinan Meslek Lisesi tarafından hazırlanan Ferhat Olgun'un portresini oğlu Yusuf Olgun'a hediye etti.

 

Yapılan ziyarette Olgunlar Tohumculuk ve Turizm Ailesi Adına Yusuf Olgun, Ferhat Olgun'un eğitim ve ziraata olan tutkusunu ve bu alandaki çalışmalarını dile getirerek, "Babamın vefatı bizler için büyük bir kayıptı. Ama onun izinden giderek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitim kurumlarına ve öğrencilere desteğimiz her zaman sürecek." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ise Olgunlar Tohumculuk ve Turizm Ailesi'nin eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Ferhat Olgun gibi hayırsever iş adamlarının desteğiyle eğitimde daha da ileriye gideceğimize inanıyorum." diye konuştu. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve temennilerle sona erdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —